Αρχική Σελίδα Νέα

Το ατού για να υπογράψει το λογαριασμό για να αποτρέψει το κλείσιμο κυβερνήσεων, δηλώνει την έκτακτη ανάγκη στον τοίχο συνόρων κεφαλαίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Πυρίμαχη πίτσα Stone για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Πυρίμαχη πίτσα Stone για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Αυτό είναι την πρώτη φορά για τη συνεργασία μας. Είναι πράγματι αυτό που θέλουμε. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με σας πάλι στο μέλλον.

—— Fred (ΗΠΑ)

Ο κεραμικός σωλήνας σας είναι πραγματικά καλός για την αίτησή μας, θα αγοράσουμε πιό στο μέλλον.

—— Jessica φερράρα (Ιταλία)

Είστε το καλύτερο, τα κεραμικά μέρη σας είναι τέλεια

—— Dalibor (τσεχικά)

Ο πελάτης μας ικανοποίησε με το Cordierite ράφι κλιβάνων και sagger. Αλλά θα ήταν καλύτερο εάν ο χρόνος παράδοσης είναι πιό σύντομος στην επόμενη διαταγή μας.

—— Van Nguyen (Βιετνάμ)

Ελπίζω ότι είστε λεπτοί και η επιχείρηση είναι καλά. Λάβαμε τα τέλεια αγαθά από σας, σας είναι το καλύτερο.

—— Niko (UK)

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

Το ατού για να υπογράψει το λογαριασμό για να αποτρέψει το κλείσιμο κυβερνήσεων, δηλώνει την έκτακτη ανάγκη στον τοίχο συνόρων κεφαλαίων

Το ατού για να υπογράψει το λογαριασμό για να αποτρέψει το κλείσιμο κυβερνήσεων, δηλώνει την έκτακτη ανάγκη στον τοίχο συνόρων κεφαλαίων

U.S. Ο Αρχηγός της Πλειοψηφικής Γερουσίας Mitch McConnell (γ) μιλά μέσο στο ΣΥΝΕΧΈΣ ΡΕΎΜΑ της Ουάσιγκτον, οι Ηνωμένες Πολιτείες, στις 14 Φεβρουαρίου 2019. Οι ΗΠΑ Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προετοιμάζονται να υπογράψουν έναν δικομματικό λογαριασμό χρηματοδότησης για να αποτρέψουν ένα άλλο κυβερνητικό κλείσιμο, αλλά και να δηλώσουν έναν εθνικό συναγερμό για να λάβουν τα κεφάλαια για τον μακρύς-υποσχεμένο τοίχο συνόρων του, εν λόγω McConnell Πέμπτη Mitch. (Xinhua/κουδούνισμα Shen)

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ, στις 14 Φεβρουαρίου -- Οι ΗΠΑ Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είναι έτοιμες να υπογράψουν έναν δικομματικό λογαριασμό στην ασφάλεια εξόδων και συνόρων για να αποτρέψουν ένα άλλο κυβερνητικό κλείσιμο, αλλά και να δηλώσουν έναν εθνικό συναγερμό για να λάβουν τα κεφάλαια για τον μακρύς-υποσχεμένο τοίχο συνόρων του, η εν λόγω Λευκός Οίκος Πέμπτη.

«Ο Πρόεδρος Trump θα υπογράψει το λογαριασμό κυβερνητικής χρηματοδότησης, και όπως έχει δηλώσει πριν, θα λάβει επίσης άλλα εκτελεστικά μέτρα - συμπεριλαμβανομένου ενός εθνικού συναγερμού - να εξασφαλίσει εμείς σταματά την εθνική ασφάλεια και την ανθρωπιστική κρίση στα σύνορα,» Sanders της Sarah γραμματέων Τύπου Λευκών Οίκων που λέονται σε μια δήλωση.

«Ο Πρόεδρος άλλη μια φορά παραδίδει στην υπόσχεσή του να χτίσει τον τοίχο, να προστατεύσει τα σύνορα, και να εξασφαλίσει τη μεγάλη χώρα μας,» είπε.

Πρακτικά νωρίτερα, ο Αρχηγός της Πλειοψηφικής Γερουσίας Mitch McConnell έσπασε τις ειδήσεις του σχεδίου του ατού. Έκανε την ανακοίνωση στη αίθουσα της Γερουσίας και είπε ότι η Σύγκλητος θα ψηφίσει σύντομα για το λογαριασμό που απαιτείται για να αποφύγει μια μερική ομοσπονδιακή Παρασκευή κλεισίματος.

Αμέσως μετά από την ανακοίνωση, η Σύγκλητος ψήφισε 82-16 για να ψηφίσει το νομοσχέδιο ασφάλειας εξόδων και συνόρων, το οποίο αναμενόταν για να ψηφιστεί τη νύχτα της Πέμπτης από τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Ο λογαριασμός, που εγκρίνεται μιά φορά από το συνέδριο και το ατού, θα κρατήσει την κυβέρνηση ανοικτή μετά από μεσάνυχτα Παρασκευή προθεσμία. Θα περιελάμβανε 1,375 δισεκατομμύριο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ δολάρια για τα φυσικά εμπόδια κατά μήκος των ΗΠΑ - σύνορα του Μεξικού.

Το ατού είχε απαιτήσει προηγουμένως 5,7 δισεκατομμύριο δολάρια στη χρηματοδότηση για τον τοίχο συνόρων, η υπόσχεση εκστρατείας υπογραφών του. Η πάλη πέρα από τη χρηματοδότηση του τοίχου συνόρων μεταξύ του Λευκού Οίκου και των του Κογκρέσου δημοκρατών οδήγησε στο αρχείο-σπάζοντας κλείσιμο ομοσπονδιακής κυβέρνησης 35 ημερών που τελείωσε τέλη Ιανουαρίου.

Μια δήλωση εθνικού συναγερμού, που θα επέτρεπε στον Πρόεδρο για να παρακάμψει το συνέδριο και να χρησιμοποιήσει τους στρατιωτικούς για να χτίσει τον τοίχο, αναμένεται ευρέως για να προκαλέσει τις δίκες που προκαλούν την αρχή του Προέδρου.

Στην επιλογή για να δηλώσει έναν εθνικό συναγερμό, το ατού θα επιδίωκε να έχει πρόσβαση στα κεφάλαια για τον τοίχο που το συνέδριο δεν είχε εγκρίνει ρητά για το σκοπό, είπε μια έκθεση των New York Times, που καλεί τον προκλητική κίνηση που θα εξέταζε τα όρια της ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ προεδρικής αρχής σε έναν χρόνο της διαιρεμένης κυβέρνησης.

Ο ομιλητής Νάνσι Πελόζι, ο τοπ δημοκράτης στη Βουλή, είπε το κόμμα ότι της «αναθεωρεί τις επιλογές μας» απαντώντας η προσδοκώμενη δήλωση έκτακτης ανάγκης.

«Ο Πρόεδρος κάνει ένα τέλος που οργανώνεται γύρω από το συνέδριο,» είπε.

«Θέλετε να μιλήσετε για έναν εθνικό συναγερμό, να μας αφήσετε να μιλήσουμε για σήμερα,» Pelosi εν λόγω, αναφερόμενος στην πρώτη επέτειο του σχολικού πυροβολισμού σε Parkland, Φλώριδα.

Αμέσως πριν από την Τετάρτη μεσάνυχτα, οι διαπραγματευτές Κοινοβούλιο και Γερουσία παρουσίασαν το λογαριασμό 1.159 σελίδων επιτρέποντας στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση για να ανοίξουν μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, αφήνοντας λίγο χρόνο για τους νομοθέτες για να αφομοιώσουν πραγματικά το περιεχόμενό του.

Χρόνος μπαρ : 2019-02-15 14:31:10 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Yixing City Kam Tai Refractories Co.,ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Bruce

Τηλ.:: 86-510-87997800

Φαξ: 86-510-8746-8690

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)